alecs craciun

Transformă-ți ideile în artă corporală

Pune-ți amprenta asupra corpului tău
Alecs Craciun
Tattoo Artist Brasov

Tatuajul, expresie artistică pură

Bun venit! Aici vei găsi o multitudine de informații despre cele mai recente tendințe în materie de tatuaje, sfaturi și trucuri pentru îngrijirea pielii după aplicarea unui tatuaj, precum și exemple de lucrări de-ale mele facute de-a lungul timpului.
Indiferent dacă îți dorești să obții idei pentru următorul tău tatuaj sau pur și simplu vrei să afli mai multe despre această formă de artă, sunt aici pentru a te inspira și a-ți oferi informațiile de care ai nevoie pentru a-ți personaliza aspectul.

Tatuaje impecabile, personalizate și pline de personalitate

Ce spun clientii

5/5
Am avut parte de o experiență excepțională într-un mediu plăcut.Tot procesul desfășurându-se cu foarte multă atenție,cu calm si ca la carte. Alecs ,pe lângă ascultarea tuturor preferințelor mele, se asigura mereu daca sunt bine,asigurându-se ca rezultatul iese așa cum mi am dorit. La finalul tatuajelor am primit sfaturi despre cum sa am grija de ele. Evident rezultatul este unul superb,nu ma satur din a le privii. Recomand cu încredere!
Bianca
5/5
Am fost aici pentru primul meu tatuaj. Alecs a fost foarte atent sa ma ajute si sa faca stencil-ul asa cum trebuie. Multumesc.
I'm dru
5/5
Mi-am făcut primul meu tatuaj la salonul Eli Tattoo și nu pot spune decât ca a fost o experienta minunata. Tatuajul a ieșit mult mai bine decât mi-as fi imaginat eu, se lucrează cu profesionalism, iar atmosfera a fost una foarte plăcută. Cu siguranță o sa revin aici pentru tatuajele ce vor urma.
Ana

Istoria intrigantă a tatuajelor și asocierea lor cu mafia și Yakuza Tatuajele există de mii de ani și au făcut parte din multe culturi diferite. De asemenea, ele au avut o asociere controversată cu grupuri precum mafia și Yakuza. Originile tatuajelor sunt înconjurate de mister, dar se crede că au fost folosite în scopuri spirituale

Read more >
tattoos, couple, portrait-1867535.jpg

Ce trebuie sa sti inainte de o sedinta de tatuat “Lasă-ți tatuajul să spună povestea ta” Pregătirea înainte de sedința de tatuare, Îngrijirea și vindecarea tatuajului Tatuajele sunt o formă populară de exprimare a personalității și a stilului personal. Dacă ești nou în lumea tatuajelor, să fii pregătit pentru prima ta sesiune de tatuare și

Read more >

The Meaning Behind Phoenix Tattoos:Symbolism and Significance Explained. Tattoos have always been a popular form of self-expression, and phoenix tattoos are one of the most symbolic and meaningful designs out there. The phoenix is an ancient mythological bird that is known to rise from the ashes of its own destruction, representing rebirth, renewal, and transformation.

Read more >

Aici vei găsi o multitudine de informații despre cele mai recente tendințe în materie de tatuaje, sfaturi și trucuri pentru îngrijirea pielii după aplicarea unui tatuaj, precum și exemple de lucrări de-ale mele facute de-a lungul timpului.

Contact Info

Scroll to Top