Tatuam pentru o noua sansa!

Din dorința de a ajuta si a face mai mult pentru oamenii din jurul nostru , cei mai buni artiștii tatuatori brasoveni s-au unit și au creat – “Tatuam pentru o noua șansa!” – primul eveniment de acest gen in România care se adresează persoanelor afectate de cancer mamar. 
După o mastectomie, pacienții afectati de cancer la sân răman cu cicatrici și, în multe cazuri, fără aureole . Aceste consecințe ale operației nu pot fi întotdeauna susținute de o intervenție chirurgicală reconstructivă, care este o opțiune costisitoare. 

Tatuam pentru o noua șansa – oferă o posibilitate diferită femeilor rămase cu probleme de imagine corporală după o mastectomie: tatuajul. Scopul nostru este educarea persoanelor afectate despre potențialul tatuajelor in a le ajuta și de a crea lucrări frumoase care vor servi ca o celebrare personală și permanenta a vieții. 

Evenimentul, programat pe data de 28.10.2018 pentru a coincide cu luna de constientizare a cancerului mamar, va cuprinde 5 cele mai bune studiouri din Brașov și numai cei mai buni artisti brasoveni. Studiourile implicate vor avea ușile deschise pentru a oferi non-cost femeilor afectate reconstrucție de aureola prin tatuaj , tatuaje de acoperirea cicatricilor după mastectomie iar pt toată lumea afectata de orice fel de cancer, (familie , supraviețuitori etc.) care doresc tatuaj, oferim gratis simbolul internațional al cancerului. 
Everybody’s welcome!(18+) 

Studiourile și artiști implicați in acest eveniment sunt: 

EliTattooStudio –
Mihaly Vaida 
Alecs Craciun

Timelessness Tattoo Studio –
Matkovski Calin 

Tatuaje Brasov KronstadtInk –
Cosconea Madalin 
Cosmin Jalba

Flash Art Studio Brasov
Alin-Cristian Oprea

Norse Wind Tattoo Brașov –
Flaminia Luca

Ca acest eveniment sa ajungă la câți mai mulți oameni nu uitați sa dati in numar cat mai mare , like ,comment , particip sau sunt interesat pe Facebook și cel mai important DISTRIBUIE!!!
Nu știi niciodată pe cine va ajuta!!!

Supraviețuitoare care doresc a se tatua , le rugam sa trimită un mesaj privat oricărui studio sau artist implicat in acest eveniment sau la adresa de email tatuampentruonouasansa@yahoo.com!! 


Nu in ultimul rând , dorim sa mulțumim lui Scutaru Andrei si Alex Chitupentru ajutoru acordat in crearea video-urilor! 

Pentru mai multe detalii legate strict de organizarea evenimentului puteți suna la numărul de telefon: +40771091436 


Nu uita: sa previi e întodeauna mai ușor decât sa tratezi!!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian
ro_RORomanian